Referenser

Eskilstuna
Strömsholms Djursjukhus

Solna
Nya Karolinska

Söderköping
Animal Artroclinic

Åre
Buustamon
Copperhill
Dahlbom
Verandan
Villa Tottebo

Östersund
Ejra Djurklinik
Allstar
Storsjöbadet
Vezzo

Jämtländskt hantverk för sjukhus och veterinärkliniker. Av högsta kvalitet och skräddarsytt efter era behov.

Sedan 1938 har vi på Nordsamverk i Östersund gjort verklighet av drömmar och idéer. Vi skapar och installerar inredning, detaljer och specialprodukter i rostfritt stål, koppar och mässing – alltid skräddarsydda efter kundens behov. Vi finns representerade med våra produkter på alla Sveriges sjukhus och har varit en pålitlig leverantör av produkter till sjukhusmiljöer sedan 1970-talet. Fredrik Hallström är Konstruktions- och projektansvarig hos oss och är därför delaktig när en idé blir verklighet ute hos våra kunder. Till sin hjälp har Fredrik konstruktörer, svetsare och montörer med gediget hantverkskunnande och lång erfarenhet.

Fredrik är ofta din första kontakt hos oss som kund, något han verkligen trivs med. Han håller sedan ihop uppdraget från start till mål, bollar frågor med dig längs vägen och ser till att du får precis den leverans du tänkt dig.

– Vi jobbar främst med rostfritt stål men även andra material, så som mässing och koppar. Det har vi gjort sedan 1938, så man kan verkligen kalla det vi gör för ett jämtländskt hantverk. Vi gör bland annat specialanpassade produkter för sjukhus och veterinärkliniker, men även inklädnader och inredningsdetaljer till restauranger, hotell, fritidshus och villor.

Rostfritt stål, koppar och mässing av högsta kvalitet
Materialet kan vara rostfritt stål, mässing eller koppar – allt beroende på vad kunden önskar och alltid av högsta kvalitet. För sjukhus och veterinärkliniker gör vi bland annat genomräckningsskåp, förvaringsskåp, assistansbord, arbetsbänkar och operationstvättställ.

Hjälp från start till mål
Behöver ni ny utrustning till er verksamhet? Då hjälper vi gärna till från idé och konstruktion till produktion och installation. Ring oss och berätta vad ni behöver, så kan vi hjälpa till att göra verklighet av er idé. Ring Fredrik Hallström på 0640-176 60 eller mejla fredrik@nordsamverk.se.

  • Skräddarsytt efter era behov
  • Mässing, koppar och rostfritt stål av högsta kvalitet
  • Hjälp från start till mål

Kom till oss med din idé! Hos oss är allting möjligt

Det är nästan enklare att fråga oss vad vi inte gör än vad vi gör, för hos oss är allting möjligt. För sjukhus och veterinärkliniker gör vi bland annat genomräckningsskåp, förvaringsskåp, assistansbord, arbetsbänkar, operationstvättställ och mycket mer. Materialet kan vara rostfritt stål, mässing eller koppar – allt beroende på vilket material kunden önskar och alltid av högsta kvalitet.

Vad drömmer ni om? Ring eller mejla Fredrik Hallström på 0640-17660 eller fredrik@nordsamverk.se som ett första steg i att förverkliga er idé!