Wisams idéer blev till verklighet på Magazinet

Från en innergård på Storgatan i Östersund leder en trappa oss upp till en av stans mest trendsäkra barer – Magazinet. Magazinet har högt i tak, dämpad belysning och är en cocktailbar som osar industriell lyx. Inredd med exklusiva materialval och detaljer i rostfritt stål för Magazinet våra tankar från den småstad i halvhjärtad vinterskrud som vi just nu befinner oss i, till en miljonstad i Centraleuropa. 

Wisam Gharzoul sitter på en av de höga barstolarna framför den u-formade baren när vi kommer. Förutom Magazinet så driver han även restaurangerna Vezzo och Grinded, som tillsammans med baren utgör en självklar samlingsplats för stans invånare, såväl vid lunchtid som under sena helgnätter.

 

Wisam berättar att han har anlitat Nordsamverk i flera av sina tidigare projekt, men att bardisken i Magazinet är det senaste. 

– Vi började med ett projekt och när det var klart så tyckte jag att Nordsamverk var en bra samarbetspartner, så nästa gång det var dags att göra nånting spännande så valde vi att an lita dem igen. Nu senast har de bland annat hjälpt oss att bygga delar av baren och delar av fläktsystemet, berättar han. 

Han visar oss runt och stannar bland annat till vid några isbehållare i rostfritt stål i barens framsida medan han förklarar att just bardisken har fått jättemycket positiv feedback från deras besökare.

 

Wisam fortsätter berätta:

-Ofta har vi haft en idé som vi har presenterat för Nordsamverk. Utifrån den idén har de gett oss ett förslag som vi har gillat. Slutresultatet har alltid varit bra och det går också alltid fort från vår att vi presenterar vår idé tills att vi har en färdig produkt. 

Vi frågar honom om han kan tänka sig att anlita Nordsamverk även i framtiden och svaret kommer utan tvekan.

-Absolut. Vi har redan gjort det, avslutar han.

Om Nordsamverk

I hjärtat av Jämtland finns vi, Nordsamverk Hallström AB som sedan år 1938 tillverkar specialprodukter i rostfritt stål. Vi älskar att skapa unika produkter, skräddarsydda efter kundens behov. Vi gör allt från bardiskar till spiraltrappor, inredningsdetaljer och sälobduktionsbord. Har du en idé som du vill förverkliga? Välkommen!