Referenser

Östersund
Allstar
Arctura
Båthuskrogen
Storsjöbadet
Vezzo

Åre
Buustamon
Copperhill
Dahlbom
Verandan
Villa Tottebo
Werséns
Åregårdarna

Härjedalen
Bageriet
Högfjällshotellet

”Jag är jättenöjd med både finishen på produkterna och den service jag fått”

Sedan 1938 har vi på Nordsamverk i Östersund gjort verklighet av drömmar och idéer. Vi skapar och installerar inredning, detaljer och specialprodukter i rostfritt stål, koppar och mässing – alltid skräddarsydda efter kundens behov. En av våra kunder är Roger Hållander som byggt hus i Åre.

Roger har anlitat oss i flera projekt, bland annat när han ville ta fram rostfria bänkar till köket hemma. Köksbänkarna blev något utöver det vanliga, precis som Roger sett framför sig. Han berättar om processen och lyfter särskilt kvaliteten på bänkarna och den service han fått.

– Jag har haft idéer som jag presenterat för Nordsamverk och är jättenöjd med både finishen på produkterna och den service jag fått. Det har varit mätningar, kapningar och infällda produkter, allt har skötts jättebra. Även samordningen med snickarna!

Rostfritt stål, koppar och mässing av högsta kvalitet
För privatpersoner gör vi ofta specialprodukter som diskbänkar, fläktkåpor och spiraltrappor. För hotell och restauranger gör vi bland annat bardiskar, serveringsdiskar, bordsskivor, trappor, ventilationskåpor och sparkskydd. Materialet kan vara rostfritt stål, mässing eller koppar – allt beroende på vilket material kunden önskar och alltid av högsta kvalitet.

Hjälp från start till mål
Vad drömmer du om? Ring oss och berätta, så kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din idé. Ring Stefan Johnsen på 0640-176 99 eller mejla stefan@nordsamverk.se.

Vi gör bland annat:
Ventilationskåpor
Sparkskydd
Serveringsdiskar
Bardiskar
Dryckesbatterier
Vinglashållare
Bordsskivor
Trappor
Kantsteg
Poolräcken
  • Mässing, koppar och rostfritt stål av högsta kvalitet
  • Skräddarsytt efter dina behov
  • Hjälp från start till mål

Kom till oss med din idé! Hos oss är allting möjligt

Det är nästan enklare att fråga oss vad vi inte gör än vad vi gör, för hos oss är allting möjligt. Vi gör detaljer i rostfritt, mässing och koppar som passar storkök så väl som familjehushåll. Till våra privatkunder levererar vi bland annat rostfria diskbänkar, specialgjorda fläktkåpor och rostfria spiraltrappor. För hotell och restauranger gör vi till exempel ventilationskåpor, sparkskydd, serveringsdiskar, bardiskar, dryckesbatterier, vinglashållare, bordsskivor, trappor, kantsteg, poolräcken och mycket mer.

Vad drömmer du om? Ring eller mejla Stefan Johnsen på 0640-17699 eller stefan@nordsamverk.se som ett första steg i att förverkliga din idé!