Referenser

Östersund
Allstar
Arctura
Storsjöbadet
Vezzo

Åre
Buustamon
Copperhill
Dahlbom
Verandan
Villa Tottebo
Werséns

Härjedalen
Bageriet
Högfjällshotellet

Jämtländskt hantverk i rostfritt stål, koppar och mässing. Av högsta kvalitet och skräddarsytt efter dina behov.

Sedan 1938 har vi på Nordsamverk i Östersund gjort verklighet av drömmar och idéer. Vi skapar och installerar inredning, detaljer och specialprodukter i rostfritt stål, koppar och mässing – alltid skräddarsydda efter kundens behov. Stefan Johnsen är projektledare hos oss och därför alltid delaktig när en idé blir verklighet ute hos våra kunder. Till sin hjälp har Stefan konstruktörer, svetsare och montörer med gediget hantverkskunnande och lång erfarenhet.

Stefan är ofta din första kontakt hos oss som kund, något han verkligen trivs med. Han håller sedan ihop uppdraget från start till mål, bollar frågor med dig längs vägen och ser till att du får precis den leverans du tänkt dig.

– Vi jobbar främst med rostfritt stål men även andra material, så som mässing och koppar. Det har vi gjort sedan 1938, så man kan verkligen kalla det vi gör för ett jämtländskt hantverk. Vi gör bland annat inklädnader och inredningsdetaljer till restauranger, hotell, fritidshus och villor. Vill man ha det där lilla extra, då ska man kontakta oss.

Rostfritt stål, koppar och mässing av högsta kvalitet
För privatpersoner gör vi ofta specialprodukter som diskbänkar, fläktkåpor och spiraltrappor. För hotell och restauranger gör vi bland annat bardiskar, serveringsdiskar, bordsskivor, trappor, ventilationskåpor och sparkskydd. Materialet kan vara rostfritt stål, mässing eller koppar – allt beroende på vilket material kunden önskar och alltid av högsta kvalitet.

Hjälp från start till mål
Vad drömmer du om? Ring oss och berätta, så kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din idé. Ring Stefan Johnsen på 0640-176 99 eller mejla stefan@nordsamverk.se.

Vi gör bland annat:
Ventilationskåpor
Sparkskydd
Serveringsdiskar
Bardiskar
Dryckesbatterier
Vinglashållare
Bordsskivor
Trappor
Kantsteg
Poolräcken
  • Mässing, koppar och rostfritt stål av högsta kvalitet
  • Skräddarsytt efter dina eller företagets behov
  • Hjälp från start till mål

Kom till oss med din idé! Hos oss är allting möjligt

Det är nästan enklare att fråga oss vad vi inte gör än vad vi gör, för hos oss är allting möjligt. Vi gör detaljer i rostfritt, mässing och koppar som passar storkök så väl som familjehushåll. Till våra privatkunder levererar vi bland annat rostfria diskbänkar, specialgjorda fläktkåpor och rostfria spiraltrappor. För hotell och restauranger gör vi till exempel ventilationskåpor, sparkskydd, serveringsdiskar, bardiskar, dryckesbatterier, vinglashållare, bordsskivor, trappor, kantsteg, poolräcken och mycket mer.

Vad drömmer du om? Ring eller mejla Stefan Johnsen på 0640-17699 eller stefan@nordsamverk.se som ett första steg i att förverkliga din idé!