Rostfria produkter från Jämtland sedan 1938

Jämtländskt hantverk för sjukhus och veterinärkliniker. Av högsta kvalitet och skräddarsytt efter era behov.

Referenser

Eskilstuna
Strömsholms Djursjukhus

Solna
Nya Karolinska

Söderköping
Animal Artroclinic

Åre
Buustamon
Copperhill
Dahlbom
Villa Tottebo
Werséns

Östersund
Ejra Djurklinik
Allstar
Storsjöbadet
Vezzo

Sedan 1938 har vi på Nordsamverk i Östersund gjort verklighet av drömmar och idéer. Vi skapar och installerar inredning, detaljer och specialprodukter i rostfritt stål, koppar och mässing – alltid skräddarsydda efter kundens behov. Vi finns representerade med våra produkter på alla Sveriges sjukhus och har varit en pålitlig leverantör av produkter till sjukhusmiljöer sedan 1970-talet.

Fredrik Hallström är Konstruktions- och projektansvarig hos oss och är därför delaktig när en idé blir verklighet ute hos våra kunder. Till sin hjälp har Fredrik konstruktörer, svetsare och montörer med gediget hantverkskunnande och lång erfarenhet.

Fredrik är ofta din första kontakt hos oss som kund, något han verkligen trivs med. Han håller sedan ihop uppdraget från start till mål, bollar frågor med dig längs vägen och ser till att du får precis den leverans du tänkt dig.

Vad drömmer du om?

Ring eller mejla som ett första steg i att förverkliga din idé!

Det är nästan enklare att fråga oss vad vi inte gör än vad vi gör. Hos oss är allting möjligt.

Fredrik Hallström

Rostfritt stål, koppar och mässing av högsta kvalitet
Materialet kan vara rostfritt stål, mässing eller koppar – allt beroende på vad kunden önskar och alltid av högsta kvalitet. För sjukhus och veterinärkliniker gör vi bland annat genomräckningsskåp, förvaringsskåp, assistansbord, arbetsbänkar och operationstvättställ.

Hjälp från start till mål
Behöver ni ny utrustning till er verksamhet? Då hjälper vi gärna till från idé och konstruktion till produktion och installation. Ring oss och berätta vad ni behöver, så kan vi hjälpa till att göra verklighet av er idé. Ring Fredrik Hallström på 0640-176 60 eller mejla fredrik@nordsamverk.se.

Skräddarsytt efter era behov
Mässing, koppar och rostfritt stål av högsta kvalitet
Hjälp från start till mål