Referenser

Östersund
Allstar
Arctura
Båthuskrogen
Storsjöbadet
Vezzo

Åre
Buustamon
Copperhill
Dahlbom
Verandan
Villa Tottebo
Werséns
Åregårdarna

Härjedalen
Bageriet
Högfjällshotellet

”Med Nordsamverk går det alltid snabbt från idé till verklighet”

Sedan 1938 har vi på Nordsamverk i Östersund gjort verklighet av drömmar och idéer. Vi skapar och installerar inredning, detaljer och specialprodukter i rostfritt stål, koppar och mässing – alltid skräddarsydda efter kundens behov.

En av våra kunder är Wisam Gharzoul som driver Vezzo, Magazinet Bar och Grinded. Wisam har anlitat oss i flera projekt, bland annat när han skulle ta fram bardisken till Magazinet. Baren blev något utöver det vanliga, precis som Wisam sett framför sig. Han berättar att processen sett ungefär likadan ut i alla projekt.

– Vi har haft idéer som vi har presenterat för Nordsamverk. Sedan har de tagit dem vidare och gett oss förslag som vi gillat. Därefter har de måttat, ritat, tillverkat och installerat. Slutresultatet blir alltid bra och det går snabbt från idé till verklighet.

Rostfritt stål, koppar och mässing av högsta kvalitet
För hotell och restauranger gör vi bland annat bardiskar, serverings- diskar, bordsskivor, ventilationskåpor, trappor och sparkskydd. För privat- personer gör vi specialprodukter som diskbänkar, fläktkåpor och trappor. Materialet kan vara rostfritt stål, mässing eller koppar – allt beroende på vilket material kunden önskar och alltid av högsta kvalitet.

Hjälp från start till mål
Vad drömmer du om? Ring oss och berätta, så kan vi hjälpa dig att göra verklighet av din idé. Ring Stefan Johnsen på 0640-176 99 eller mejla stefan@nordsamverk.se.

Vi gör bland annat:
Ventilationskåpor
Sparkskydd
Serveringsdiskar
Bardiskar
Dryckesbatterier
Vinglashållare
Bordsskivor
Trappor
Kantsteg
Poolräcken
  • Mässing, koppar och rostfritt stål av högsta kvalitet
  • Skräddarsytt efter dina behov
  • Hjälp från start till mål

Kom till oss med din idé! Hos oss är allting möjligt

Det är nästan enklare att fråga oss vad vi inte gör än vad vi gör, för hos oss är allting möjligt. Vi gör bland annat detaljer i rostfritt, mässing och koppar som passar storkök så väl som familjehushåll. För hotell och restauranger gör vi exempelvis ventilationskåpor, sparkskydd, serveringsdiskar, bardiskar, dryckesbatterier, vinglashållare, bordsskivor, trappor, kantsteg, poolräcken och mycket mer.  Till våra privatkunder levererar vi ofta rostfria diskbänkar, specialgjorda fläktkåpor och rostfria spiraltrappor.

Vad drömmer du om? Ring eller mejla Stefan Johnsen på 0640-17699 eller stefan@nordsamverk.se som ett första steg i att förverkliga din idé!