Vi presenterar här ett urval av våra standardprodukter. De är framtagna och utvecklade, under en lång period, i samarbete med de användare som dagligen kommer i kontakt med våra produkter. Allt för att erhålla bästa funktion och kvalitet.
Produkterna är även anpassade för att överensstämma med de standarder och normer som gäller inom sjukvården och läkemedelsindustrin.

Vi anpassar gärna våra produkter efter användarens speciella krav och behov. Vi har en flexibel verksamhet som snabbt kan ställa om i produktionen och kan därför tillmötesgå de speciella önskemål som finns.
Vår erfarenhet samt intresse för ny teknik gör att vi kan erbjuda intressanta lösningar på de flesta förfrågningar.

Nya Karolinska i Solna valde Nordsamverk!

Nu har ”Framtidens Universitetssjukhus” – Nya Karolinska i Solna öppnat.
Patienterna kommer att mötas av ett toppmodernt sjukhus där planering och utformning hela tiden har utgått från vad som kommer att bli bäst för dem. Till exempel kommer alla vårdrum att vara enkelrum med egen dusch och toalett, samt en säng där anhöriga kan övernatta.
NKS öppnade för nya patienter 2016 och skall stå helt färdigt under hösten 2017.

För Nordsamverk har bygget resulterat i företagets största entreprenad där vi har levererat Slusskåp/Genomlastningsskåp, Förvaringsskåp samt Teknikskåp. I tuff konkurrens valde Skanska Nordsamverk som samarbetspartner, mycket beroende på egenskaper som kvalitet, finish, och flexibilitet. Våra produkter kan skräddarsys för att passa kundernas behov och med NKS som kund har vi visat att vi klarar att leverera alla typer av objekt – smått som stort. Leveransen till NKS är ett av våra största projekt – inkluderat projektering, tillverkning samt montage.

För mer information om våra sjukhusprodukter 
kontakta:
Fredrik Hallström
Tel. 0640-176 60

Några exempel på våra produkter för sjukhusmiljö
Slusskåp
Korgvagnar
Tvättställ
Assistentbord

 

Ladda ner PDF »